От 13 януари д-р Александров ще преглежда всеки втори петък

...
 От 13 януари д-р Александров ще преглежда всеки втори петък
Коментари Харесай

Водещ специалист по акушерство и гинекология ще преглежда в болница „Сърце и Мозък“ Бургас

 От 13 януари доктор Александров ще преглежда всеки втори петък от месеца

Експертизата на доктор Атанас Александров е в региона на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблематичното зачеване, лекуване на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапс В професионалният си път доктор Александров е оказал помощ на доста дами да станат майки и да изпълнят фантазията си да имат дете.

 Д-р Александров, е сертифициран за първи помощник при робот-асистирани лапароскопски интервенции. Екипът от акушер-гинеколози, управителен от доктор Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, прави целият набор сложни гинекологични интервенции в дребния таз. Специалистът приключва медицина през 2016 в МУ Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „ Проф. доктор Д. Стаматов “ Варна. По време на специализацията доктор Александров се развива в региона на минимално инвазивната гинекология и проблематичното зачеване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция и се образова в една от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия в болница „ д’Естен “, Клермон-Феран, Франция.

 От 13 януари доктор Александров ще преглежда всеки втори петък на месеца в болница „ Сърце и Мозък “  Бургас от 10:00 до 16:00 ч. Необходимо е авансово записване на телефон 056 703 003.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР